Αρχική Σελίδα

SUZHOU SWAN-LAKE FELT CO.,LTD

Μερικές λέξεις για μας
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4
1 2 3 4 5

SUZHOU SWAN-LAKE FELT CO.,LTD

Η ΛΊΜΝΗ SUZHOU ΚΎΚΝΟΣ ΑΙΣΘΆΝΘΗΚΕ τη Co., το ΕΠΕ έχει κατασκευάσει τα υφαντικά προϊόντα από το 1996.

 

Η ΛΙΜΝΗ του ΚΎΚΝΟΥ είναι ο κατασκευαστής με τις πλήρεις στο εσωτερικό ικανότητες του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της παραγωγής τρυπημένων με διατρητική μηχανή των βελόνα μη υφαμένων υφασμάτων, των εγχώριων υφαντικών ταπήτων και βιομηχανικού ανθεκτικού στη θερμότητα αισθητών. Έχουμε πρόσφατα 6 σύνολα μη υφαμένων γραμμών παραγωγής, 20 γραμμών παραγωγής ταπήτων και 5 βιομηχανικών αισθητών γραμμών παραγωγής, 2 αντιολισθητικές διαστιγμένες μηχανές (κινεζική ευρύτερη διαστιγμένη μηχανή).

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Κύκνος-ΛΙΜΝΗ

Αριθμός Υπαλλήλων : 500~700

Ετήσιες πωλήσεις : 30000000-500000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Η ΛΙΜΝΗ του ΚΎΚΝΟΥ είναι κύριοι παραγωγός και προμηθευτής υψηλού - τα ποιοτικά τρυπημένα με διατρητική μηχανή βελόνα μη υφαμένα υφάσματα, τα προϊόντα μας έχουν ισχύσει στα εγχώρια υφαντικά, πολιτικού μηχανικού έργα, μεταφορά, κατασκευή, βιομηχανία ενδυμάτων. Έχουμε πέρα από την εμπειρία των δεκαετιών στη βελόνα που τρυπιέται τη μη υφαμένη παραγωγή υφασμάτων με διατρητική μηχανή.

 

Με τη συνεργασία των ερευνητών και των μηχανικών από το υφαντικό πανεπιστήμιο της Κίνας, στις αρχές του 2000, η ΛΙΜΝΗ του ΚΎΚΝΟΥ έχει επενδύσει τις νέες γραμμές παραγωγής γιατί οι υψηλής θερμοκρασίας εφαρμογές περιλαμβάνουν την παραγωγή αργιλίου και χάλυβα, τη χημική ουσία, τις βιομηχανίες φαρμάκων, τη βιομηχανία τροφίμων και τις ακριβείς περιοχές οργάνων.

 

Με βάση την πλούσια εμπειρία στη μη υφαμένη βιομηχανία τεχνολογίας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας και έχουμε προωθήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις για τα πρόσφατα έτη παραγωγής εγχώριων ταπήτων και κουβερτών. Παρέχουμε τα υποστηρίζοντας υλικά για τους τάπητές μας και οι κουβέρτες, κατά αυτόν τον τρόπο, η ποιότητα του εγχώριου κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος μας μπορούν να εγγυηθούν όλη την ώρα.

 

Η αφοσίωση κάνει το επάγγελμα. Επιθυμούμε να είμαστε ο συνέταιρος σας στο κοντινό μέλλον.

 

SUZHOU SWAN-LAKE FELT CO.,LTD

υπηρεσία της εταιρίας

ΛΙΜΝΗ του ΚΎΚΝΟΥ, ως επιχείρηση κατασκευάζω-τύπων, έχουμε τα τμήματα και το εργαστήριο Ε&Α μας για να παρέχουμε το νέο και καινοτόμο προϊόν για τους πελάτες μας. Σαν καταρτισμένη ISO9001 επιχείρηση, QC μας το τμήμα εξασφαλίζει ότι κάθε batch του προϊόντος πρέπει να περάσει τη δοκιμή επιθεώρησης.

 

Πιστεύουμε ότι η ποιότητα είναι το κλειδί της ύπαρξης ανταγωνιστική επιχείρηση στις προκλητικές αγορές. Προκειμένου να παρασχεθούν τα κατάλληλα και προϊόντα υψηλής επίδοσης για τους πελάτες μας, έχουμε την οργάνωση το εργαστήριο επιθεώρησης προόδου και εκτελούμε τον κανονισμό του ISO 9001 κατά τη διάρκεια της παραγωγής μας όλη την ώρα.

 

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της ΛΙΜΝΗΣ του ΚΎΚΝΟΥ, παίρνουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη ως ευθύνη μας επίσης. Υποσχόμαστε ότι αποφεύγουμε όλους την επικίνδυνη ουσία και τα χημικά προϊόντα, και πάντα το στόχο στην προώθηση της πράσινης παραγωγής.

Ομάδα επιχείρησης

SUZHOU SWAN-LAKE FELT CO.,LTD

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Νο 1111. Δρόμος νότιου Yinxi, κωμόπολη Shaxi, πόλη Taicang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Νο 1111. Δρόμος νότιου Yinxi, κωμόπολη Shaxi, πόλη Taicang, επαρχία Jiangsu, Κίνα