Αρχική Σελίδα

SUZHOU SWAN-LAKE FELT CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Αισθητό πολυεστέρας ύφασμα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Αισθητό πολυεστέρας ύφασμα για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι ακουστικές επιτροπές πολυεστέρα είναι πολύ συμπαθητικές, έχουν την άριστη μείωση θορύβου και τις αλεξίπυρες δυνατότητες. Η τιμή είναι αρκετά καλή επίσης.

—— Jennifer Jefferson

Καλή ποιότητα για αυτούς τους υψηλής θερμοκρασίας κυλίνδρους Kevlar και ζώνες μεταφορέων! Επίσης, η επιχείρηση μπορεί να παρέχει τα ελεύθερα δείγματα εάν χρειάζεστε πραγματικά.

—— Tomas Evans

Τα Soundproof ανώτατα όρια είναι τέλεια, υψηλός - ποιότητα με τη μέτρια τιμή. Είναι σημαντικό ότι μπορώ να προσαρμόσω το χρώμα, τη διάσταση, και το πάχος.

—— Κρίνος Wilson

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η ΛΊΜΝΗ SUZHOU ΚΎΚΝΟΣ ΑΙΣΘΆΝΘΗΚΕ τη Co., το ΕΠΕ έχει κατασκευάσει τα υφαντικά προϊόντα από το 1996.

  Η ΛΙΜΝΗ του ΚΎΚΝΟΥ είναι ο κατασκευαστής με τις πλήρεις στο εσωτερικό ικανότητες του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της παραγωγής τρυπημένων με διατρητική μηχανή των βελόνα μη υφαμένων υφασμάτων, των εγχώριων υφαντικών ταπήτων και βιομηχανικού ανθεκτικού στη θερμότητα αισθητών. Έχουμε πρόσφατα 6 σύνολα μη υφαμένων γραμμών παραγωγής, 20 γραμμών παραγωγής ταπήτων και 5 βιομηχανικών αισθητών γραμμών παραγωγής, 2 αντιολισθητικές διαστιγμένες μηχανές (κινεζική ευρύτερη διαστιγμένη μηχανή).

   

  Η ΛΙΜΝΗ του ΚΎΚΝΟΥ είναι κύριοι παραγωγός και προμηθευτής υψηλού - τα ποιοτικά τρυπημένα με διατρητική μηχανή βελόνα μη υφαμένα υφάσματα, τα προϊόντα μας έχουν ισχύσει στα εγχώρια υφαντικά, πολιτικού μηχανικού έργα, μεταφορά, κατασκευή, βιομηχανία ενδυμάτων. Έχουμε πέρα από την εμπειρία των δεκαετιών στη βελόνα που τρυπιέται τη μη υφαμένη παραγωγή υφασμάτων με διατρητική μηχανή.

   

  Με τη συνεργασία των ερευνητών και των μηχανικών από το υφαντικό πανεπιστήμιο της Κίνας, στις αρχές του 2000, η ΛΙΜΝΗ του ΚΎΚΝΟΥ έχει επενδύσει τις νέες γραμμές παραγωγής γιατί οι υψηλής θερμοκρασίας εφαρμογές περιλαμβάνουν την παραγωγή αργιλίου και χάλυβα, τη χημική ουσία, τις βιομηχανίες φαρμάκων, τη βιομηχανία τροφίμων και τις ακριβείς περιοχές οργάνων.

   

  Με βάση την πλούσια εμπειρία στη μη υφαμένη βιομηχανία τεχνολογίας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας και έχουμε προωθήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις για τα πρόσφατα έτη παραγωγής εγχώριων ταπήτων και κουβερτών. Παρέχουμε τα υποστηρίζοντας υλικά για τους τάπητές μας και οι κουβέρτες, κατά αυτόν τον τρόπο, η ποιότητα του εγχώριου κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος μας μπορούν να εγγυηθούν όλη την ώρα.

  Η αφοσίωση κάνει το επάγγελμα. Επιθυμούμε να είμαστε ο συνέταιρος σας στο κοντινό μέλλον.

 • OEM / ODM

  Η ΛΙΜΝΗ του ΚΎΚΝΟΥ έχει την πλήρη στο εσωτερικό ικανότητα παραγωγής να παρέχει για τις μεγάλες αγορές, όχι μόνο έχουμε τις γραμμές παραγωγής υποστρώματος ταπήτων και τις γραμμές σημείων μας, έχουμε επίσης την εμπειρία πολλών ετών σε αυτήν την περιοχή και έχουμε πολλούς καταρτισμένους προμηθευτές εξαρτημάτων. Έχουμε τους τάπητες στο απόθεμα και πιό πρόσφατος θα σας στείλω μερικές εικόνες των υπαρχόντων στοιχείων μας, φυσικά, εμείς δέχομαι επίσης το cOem και το ODM. Η παραγωγή δειγμάτων χαιρετίζεται, χαμηλό MOQ και η μικρή χρονική περίοδος παραγωγής είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας.

 • Ε & Α

  ΛΙΜΝΗ του ΚΎΚΝΟΥ, ως επιχείρηση κατασκευάζω-τύπων, έχουμε τα τμήματα και το εργαστήριο Ε&Α μας για να παρέχουμε το νέο και καινοτόμο προϊόν για τους πελάτες μας. Σαν καταρτισμένη επιχείρηση του ISO 9001, QC μας το deparment εξασφαλίζει ότι κάθε batch του προϊόντος πρέπει να περάσει τη δοκιμή επιθεώρησης.

Στοιχεία επικοινωνίας
SUZHOU SWAN-LAKE FELT CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Xu

Τηλ.:: 86-0512-53668395

Φαξ: 86-0512-53213111

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)